100 spôsobov ako ušetriť


Ako kupovať, aby sme šetrili

09.11.2010 09:02

V dnešnej dobre, oproti minulosti máme výhodu, že okrem kamenných obchodov existujú i internetové obchody. Práve v internetových obchodoch sa dá často nakúpiť za výhodné ceny. To preto, že internetové obchody nemusia:

  1. investovať do interiéru predajne, ktoré sa rádovo hýbe v desatísicoch eur
  2. platiť veľa predavačov, lebo častokrát to zvládne jeden prevádzkovateľ webovej stránky
  3. platiť veľa za prevádzku internetového obchodu

Interentových obchodov však neustále pribúda a tak zoorientovať sa v ich ponuke je veľmi tažké a časovo náročne. Preto existuje služba, ktorá porovnáva cenu jednotlivých produktov. Stačí len zadať názov produktu a služba vám vyhľadá daný produkt z pomedzi všetkých internetových obchodov a zároveň vám vypíše ich ceny. Vy na základe toho sa už ľahko rozhodnete, kde máte nakúpiť.

PRÍKLAD

Chcete si kúpiť  LED televízor značky Samsung typ UE40C6000 a neviete, kde majú najnižšiu cenu. Zadáte len Samsung UE40C6000 do nasledujúceho okna a stalčíte enter. V novom okne sa vám hneď vyhodia cenové ponuky jednotlivých eshopov, tak aby ste si ľahko mohli porovnať cenu. Potom odporúčame si vybrať 5 najlepších ponúk, kde si preštudujete aj podmienky dodania. Okrem toho si aj prečítajte skúsenosti iných ľudí s daným internetovým obchodom.

 Do nasledujúceho okna zadajte názov hľadaného produktu: 

—————

Späť